Elektrische steppen, CO2-vrije vervoersmiddelen en accessoires

Pegasus-cross T1 en de Pegasus-cross T2

Bij Lyess verkopen en verhuren we diverse elektrische vervoersmiddelen. Met name onze elektrische steppen zijn populair vanwege het grote gebruikersgemak. Met een elektrische step hoeft u nooit meer in de file te staan, te wachten op het openbaar vervoer of te zoeken naar een parkeerplaats. Bovendien draagt u met een elektrische step bij aan een groene en mooie wereld voor ons allemaal. Onze elektrische steppen zijn CE conform en bieden een garantie van 1 jaar. Wij werken daarbij met diverse modellen, waaronder de Pegasus-Cross T1 en de Pegasus-Cross T2. De levensduur van de batterij en de overige specificaties verschillen per model. Op onze webpagina's vindt u hier meer informatie over. Uiteraard kunt u ons bij vragen ook altijd contacteren.

De elektrische step en accessoires: betaalbaar comfort

De elektrische vervoersmiddelen van Lyess staan bekend om hun comfort, gemak én betaalbare prijs. Met de Pegasus-Cross maken wij de elektrische step beschikbaar voor een groot publiek - een snel, praktisch en duurzaam vervoersmiddel is zeker in de stad geen overbodige luxe. Het comfort van uw voertuig kunt u bovendien nog vergroten met de juiste accessoires, zoals onze handige telefoonhoes voor op de step. Zo kunt u te allen tijde gebruikmaken van uw gps, zonder voor gevaarlijke situaties te zorgen. 

Onze STEPS

Voor meer nuttige accessoires verwijzen we u graag naar onze webshop.

Hier vindt u een duidelijk overzicht van alle elektrische steppen, vervoersmiddelen en accessoires die wij verkopen en verhuren.